BrainMax Pure Kokosový krém BIO, 500 g
Detailní popis produktu
BrainMax Pure Kokosový krém BIO, 500 g
Kokosový krém se vyrábí ze sušené kokosové dužiny, která je vyšlehaná v krém. Má příjemné kokosové aroma, jemnou konzistenci a lehce nasládlou chuť. Krém je bohatým zdrojem vlákniny, minerálů a zdraví prospěšných tuků, které jsou tělem velmi rychle využity. Můžete jej využít k přípravě asijských pokrmů, raw cukroví, tyčinek, k výrobě cukrářských krémů a všude tam, kde byste použili máslo. BrainMax Pure BIO Kokosový krém pochází z kokosů pěstovaných organickým způsobem, bez použití pesticidů a hnojiv.
Více informací o kokosovém krému se dozvíte na BrainPedia.cz
Přednosti BrainMax Kokosového krému BIO:
- Rozšlehaná BIO kokosová dužina.
- Zdroj minerálů a zdravých tuků.
- Vláknina pro zdraví střev.
- Pro sladkou i slanou kuchyni.
- 100% BIO, VEGAN, GLUTEN-FREE.
- Země původu: Srí Lanka.
- Exotická alternativa másla.
Populární recepty s kokosovým krémem
Domácí kokosová šlehačka
Složení:
-
200g kokosového krému
- 2 lžíce kokosového nebo javorového sirupu
- špetka soli
Postup:
Ingredience dáme do misky a šleháme zhruba 5 minut jako klasickou smetanu.
Kokosovo-banánová zmrzlina
Složení:
- 2 lžíce kokosového krému
- 5 kostek ledu
- 1 zmražený banán
- 1 ml libovolného mléka
Postup:
Všechny ingredience dáme do mixéru a mixujte 3-5 minut, dokud nevznikne krémová zmrzlinová hmota. Zmrzlinu můžete dozdobit kakaovými boby, nebo kokosovými chipsy.
Brokolicová polévka
Složení:
- 1 brokolice
- 1 brambora
- 1 lžička sušeného česneku
- 2 lžičky sušené cibule
- 3 lžíce kokosového krému
Postup:
Brokolici i brambory omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ty dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Přidáme pepř, sušený česnek s cibulí a podle slanosti vývaru i trošku soli. Přivedeme k varu a vaříme cca 15-20 minut. Poté polévku rozmixujeme do hladkého krému, přidáme kokosový krém, opět rozmixujeme a je hotovo.
Těsto:
1 hrnek mandlové mouky
1⁄3 hrnku erythritolu
30 g roztopeného másla
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1 vejce
1⁄2 hrnku mléka
Krém:
200 g tvarohu
1 lžíce kokosového krému
1 lžíce kokosového cukru
2 lžíce strouhaného kokosu
Návod na přípravu:
Těsto: V míse smíchejte všechny ingredience na těsto a nalijte jej do formiček na muffiny, ty pečte na 180 stupňů 25 minut a nechte vychladnout.
Krém: Smíchejte tvaroh s cukrem kokosem a roztopeným kokosovým krémem. Vychladlé muffiny rozřízněte, vnitřek lehce vydlabejte a naplňte jej krémem. Přikryjte vrchní částí muffinu, tu potřete krémem a následně ozdobte vydlabaným zbytkem korpusu. Postup je podobný jako u krtkova dortu.
TIP: Vršek muffinů můžete ozdobit ještě čerstvým či lyofilizovaným ovocem.
Přednosti kokosového krému
Zdroj vlákniny
Vhodný pro sladkou i slanou kuchyni
Exotická alternativa másla
BIO certifikace CZ-BIO-001
Náš kokosový krém má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství mimo EU.
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: 100% Kokosový krém v BIO kvalitě.
Původ: Srí Lanka
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 500 g
Výživové údaje | na 100g |
---|---|
Energetická hodnota | 3037 kJ / 726 kcal |
Tuky | 65 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 62 g |
Sacharidy | 9,5 g |
- z toho cukry | 4 g |
Vláknina | 13 g |
Bílkoviny | 5,6 g |
Sůl | 0,03 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.